Veluwemeer

Deze Vakantiebungalow Veluwemeer ligt op slechts enkele meters verwijdert van het strand aan het uitgestrekte Veluwemeer.

;

Vakantiewoning aan het strand

Dat deze woning zo dicht bij het Veluwemeer en strand ligt is een van de grote pluspunten van deze bungalow. De kustlijn langs dit natuurmeer is ondiep, waardoor het ook veilig is voor kinderen. In het Veluwemeer is heerlijk om in te zwemmen of om lekker aan te luieren op het strand. Ook voor liefhebbers van surfen biedt het Veluwemeer uitkomst. Er is namelijk ook een surfschool gelegen op het park. Bij deze nabij gelegen Surfschool Windy Waters kunt u onder andere kano’s, kajaks en waterfietsen huren. Tevens kan er uiteraard gewandeld en gefietst worden in de mooie omgeving van het Veluwemeer en Hulshorst.

Faciliteiten aan het Veluwemeer

Restaurant Babbel Beach, de Pizzeria & Snackbar en Exclusieve Jachthaven zijn gelegen op het park, vlak bij onze vakantiebungalow en het strand van het Veluwemeer.

Restaurant Babbel Beach

Ook op het park aanwezig en vlak bij onze vakantiebungalow is Restaurant Babbel Beach, gelegen op het strand van het Veluwemeer. Voorzien van vele sfeervolle houten accenten en moderne meubels, maakt een hapje eten hier een hele belevenis. Het grote terras voor Restaurant Babbel Beach geeft u een prachtige uitzicht over het Veluwemeer onder het genot van een drankje, lunch of een heerlijk diner.

Pizzeria & Snackbar

Voor wie even wat anders wil eten is er ook een Pizzeria en snackbar voor een lekkere knapperige Mario Pizza of kleine maaltijden, snacks en ijs. Perfect om je lekkere trek te stillen of als je even geen zin hebt om te koken.

Exclusieve Jachthaven

Vlak bij deze vakantiebungalow Veluwemeer gelegen op Droomparken ligt de Exclusieve Jachthaven met vernieuwde aanlegsteigers. U kunt hier zelf uw eigen (zeil)boot aanleggen gedurende uw verblijf in onze recreatiewoning. Hier kunt u genieten van de gezellige sfeer aan het water en een drankje nemen op het grote lounge terras met een prachtig uitzicht. Deze jachthaven ligt centraal op het park niet ver van onze woning, direct naast restaurant Babbel Beach en op loopafstand van de entree van het park.

Vakantiebungalow Veluwemeer Velduil 73

Vakantiebungalow Veluwemeer Velduil 73 gelegen in Droompark Bad-Hoophuizen aan de Varelseweg 211, 8077 RB te Hulshorst

Overdekt zwembad

Restaurant Babbel Beach

Snackbar

Minimarket & Pizzaria

Strand en zonneweide

Strand en zonneweide

Strand en Zonneweide

Beach club

Strand en zonneweide

Strand en Zonneweide

Speeltuin

Lobby Badhoophuizen

Exclusieve jachthaven

Prieel en Uitkijk

Neem contact met ons op

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie vragen over onze recreatiewoning. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht (verplicht)

Ik ben geen robot:
captcha

Bezoek Ons

Droompark Bad-Hoophuizen
Varelseweg 211 in Hulshorst
Velduil 73

Bel Ons

(+31) 657947906