Testimonials

Deze testimonials zijn een kleine greep uit de reactie’s van onze gasten. Tevreden gasten zijn belangrijk voor ons. Daar doen we het tenslotte voor. Ook uw beoordeling wordt altijd zeer gewaardeerd. Laat gerust na een verblijf in onze vakantiewoning uw reactie achter.

Onze gemiddelde beoordeling is 4.7 sterren

;

Wat vinden onze bezoekers ervan?

Een heerlijk huisje

Testimonial Mieke een heerlijk huisje

Een heerlijk huisje. Keurig netjes, kinderen een eigen kamer, fijne douche en sfeervol ingericht. We hebben weer genoten. We zijn er nu 3 keer geweest. Twee weken, een week en een lang weekend. We voelen ons inmiddels aardig thuis. Met smorgens verse broodjes uit het winkeltje waar de eigenaren bij ons tweede bezoek direct herkennen. Mijn dochter heeft bij de surfschool o.a haar eerste erkende surfdiploma behaald en daardoor ook andere kinderen leren kennen. Wel zo gezellig wanneer je ze weer tegenkomt op het strand of tijdens ons dagelijkse zwembadritueel. De stad Hardewijk vinden we erg leuk om te winkelen en uit eten te gaan. Met een bezoek aan dolfinarium helemaal vakantie gevoel. We hebben vrienden vlakbij dus die kwamen gezellig BBQ-en en zelf pizza’s bakken op ons terras. Met mijn vriendin gesuppt. Hebben we het nog vaak over. De eigenaren en medewerkers zijn ook daar heel persoonlijk. Je kunt overal staan in het meer. In het huisje werden we ontspannen wakker en kwamen we moe en voldaan weer terug. Heerlijk dat er buiten een echt vuur gestookt kan worden en binnen een gashaard is die veel warmte geeft. Een dagje in en om het huis is prima vertoeven. Eigenlijk is alles dichtbij. Voor ieder wat wils. Ik kijk uit naar ons volgend bezoek.

Eigenlijk hebben we nog veel meer gedaan zoals wandelen, pontje en een bezoek aan het klimbos.

Marieke -Pel
13/05/2019

Zeker een aanrader

Een prachtige bungalow waar ik en mijn man heerlijk een weekje van hebben genoten. Zeker een aanrader. Ook met slecht weer was het lekker toeven in de wellness en het overdekte zwembad

Melissa Jansen
08/05/2019

juiste plek met de surfschool vlakbij

Een weekendje met mijn 3 vrienden was voor herhaling vatbaar. Als liefhebber van surfen zit je hier op de juiste plek met de surfschool vlakbij. En dan ’s avonds lekker eten in het restaurant … Toppie!

Robin Kuyper
08/05/2019

Voeg hier uw beoordeling toe:

Verplicht

Wat is uw volledige naam?
Wat is uw emailadres?
Een titel voor uw testimonial.
Wat vindt u van onze vakantiebungalow?

Bezoek Ons

Droompark Bad-Hoophuizen
Varelseweg 211 in Hulshorst
Velduil 73

Bel Ons

(+31) 657947906